2012 Scottish Hotel Awards link to article

 

Exclusive Use

Raemoir House Hotel in the snow

“As regular clients of Raemoir we have found it to be one of the very few places in the North East able to provide an exclusive venue opportunity at the same time offering a genuine Country House setting and experience. It’s hard to beat the seclusion, privacy and indulgence.”
GH, Aberdeen

Chinese Flag Norwegian Flag German Flag Italian Flag The Netherlands Flag Norwegian Flag Russian Flag Spanish Flag

Book ONLINE

PLAY VIDEO

Dunecht Bedroom

Raemoir Drawing Room

Crathes Bedroom

Raemoir Dining Room

 

Welcome to the Raemoir House Hotel

Velkommen til Raemoir House Hotel

Kåret til Skottlands beste utenbys hotell på andre året på rad.

Presentert på skottlands nasjonale prisutdeling i mai 2012 fikk Raemoir House Hotel denne enestående prisen som ble delt ut for andre gang til Raemoir, dette har tidligere aldri skjedd i prisutdelingens historie at et hotell har fått prisen 2 ganger. Noe vi er veldig stolt av her på Raemoir Hotel.

I det vakreste eventyr aktige landskapet ligger Raemoir som er viden kjent for sin varme gjestefrihet siden det åpnet i 1943, det seneste året har det blitt gjort flere fornyelser for å gjøre gjestefriheten bedre.

Hotellet har 3500mål tomt som ved foten av fjellet og skogen i det konlige Deeside, en kontrast som gir deg en privat og avslappende atmosphære, men som samtidig ikke er lengre unna en 25 minutter fra hovedflyplassen i Aberdeen.

Vi har også en av Skottlands beste kokker til å lage måltider til oss, så hva med og ta et måltid i vår bar eller ta en fantastisk 3 retters. Her ligger alt til rette for en romantisk eller avslappende kveld eller 2 i en av våre 20 rom.

Vi har også mulighet til å ha unike bryllup på vår eindom som vil dere en romantisk start.

Hvis dere er et firma kan vi tilby dere en unik mulighet til å kunne ha teambulding eller et avslappenede møte her hos oss, vi har også helikopter mulighet på eindommen.

Fra oss kan du undersøke golf muligheter, eller hva med fiske, for de eventyrlystne har vi en fantastisk natur og er nærme til slott, whisky destillerier, samt flere andre serverdigheter.

Ta en titt igjennom vår webside så finner du en liten smak av Raemoir. Men enda bedre, kom og besøk oss...

Vi kan garantere at du vil bli positivt overrasket.

Mvh,
Mr & Mrs Rae
Eiere av Raemoir House Hotel

Raemoir is recommended by:

Scottish Tourist Board logo The AA 2 Rosettes logo Scottish Country House Hotel Awards logo Michelin Great Britain and Ireland 2012 Guide logo The Scotch Beef Club logo Room for Romance logo Fodors Logo Trip Advisor logo Write a Review Best Loved Hotels logo